Grădiniţa

Creșă – grădinița ,,Ghioceldin s. Ștefănești r. Ștefan Vodă

Prezentare

Grădinița este o clădire între pereții căreia se află ziua de MÂINE. (Anonim)

Creșă – grădinița ,,Ghiocel’’

A fost înființată în anul 1964 o parte, a doua parte a fost construită mai tîrziu în 1977. Grădinița se întinde pe o suprafață de 632 m2.Timp de 53 de anireprezintătezaurulinstruiriișieducațieipentru o mulțime de copii din sat. La momentsunt 65 de copii care frecventeazăgrădinița, împărțițiîn 3 grupe de vîrstă, care suntghidați de 7 cadre didactice, care reprezintă un model șisuntdotați cu abilitățideosebite care fac ca grădinițasăînflorească,iartineriiîncearcăsăpășeascăpecaleadreaptăacumulîndexperiență . Regimul de lucru este de 10,5 ore, de la 7,30 dimineața pînă la 18,00 seara, 5 zile în săptămînă.

Începînd cuvîrsta de 2 ani copii pășesc pragul pentru prima dată în instituție copătînd pricepri, deprinderi, cunoștințe necesare ca apoi la 7 ani către 1 septembrie să devină elevi încl. I.

Creșă – grădinița ,,Ghiocel’’ este gazda a mai multor evenimente , activități, concerte, seminare, mese rotunde… Această grădiniță este locul unde totul e posibil. Coiii care vin aici își descoperă și dezvoltă talentele.

Telefon de contact: 0(242) 37 2 21